El dia comença quan el primer raig de sol entra per les vidrieres i els habitants de CasAmiga es posen en marxa. Els infants més matiners arriben per a unir-se a l’esmorzar. Saluden per la finestra de la cunia tot fent “TAAT” i entren per la porta que ja està oberta. Deixen jaquetes, sabates i bosses a l’entrada i es posen còmodes. Endevant i benvinguts!

Deixen el dinar a la nevera i es serveixen l’esmorzar; cereals, llet i fruita són els aliments claus.

Quan ja hem carregat piles, deixem la vaixella al rentaplats, recollim pitets i tovallons i ho deixem tot ben net per anar a rentar-nos: les mans, la cara i les dents ben netes, ja podem començar a jugar!!

Llegir, ballar, saltar, gronxar-nos, riure, escoltar, perseguir-nos, fer cabanes, remenar calaixos, descobrir racons nous, inventar histories, donar ales a la imaginació, fabricar somnis, disfressar-nos, jocs de dits, cantar, moxaines… són les nostres aficions.

Entremig anem a la cuina a veure aigua quan ho necessitem, tant moviment fa venir set!

Van arribant altres companys que ràpidament s’uneixen als nostres jocs.

Parem taula, que ja tenim gana! plats, gots, coberts, tovallons, pitets… tot repartit, només ens falta el menjar; nyam nyam, bon profit!!

Al acabar recollim i ens rentem altra vegada. Com ens agrada jugar amb l’aigua i el sabó!

Seiem al cercle i comença un moment pausat on tenim l’oportunitat de parar el temps, de respirar, mirar-nos i escoltar-nos. Encenem l’espelma que rodarà per a que cada un de nosaltres expressi (o no) el que vulgui mentre tots l’escoltem.

Contem contes, ens fem massatges, fem ioga, meditem, ens relaxem… i els que volem, dormim.

Alguns fa una estona que dormen, altres ara ja volen dinar i d’altres només pensen en jugar. Hi ha moments per a tot i ho fem tant bé, que hem creat un equilibri fantàstic.

Alguns ja ens diuen adéu, altres encara compartiran una estona més junts.

Seguim jugant i fent activitats, berenem i ens anem acomiadant, és hora de tornar a casa.

Adéu siau amics i amigues, us esperem demà amb noves aventures!