Des de petita tenia clar que jo de gran volia seguir sent petita, i com que no era possible, me les he empescat per estar sempre envoltada de canalla.

Juganera, espontània i sense pèls a la llengua, busco sempre el perquè de tot, cosa que em fa ser una mica caparruda, o com queda més cool, constant.

Dels “mama mira què faig” a addicta als DIY i amant de l’art i l’expressió; passo hores creant somnis, il·lusions, nous invents i cultivant i ampliant els meus hobbies.

De les meves rabietes, conservo el caràcter inconformista; puc semblar una noia difícil, però ho compenso amb el meu somriure fàcil, així que preguntis a qui preguntis, et dirà que sóc de tarannà alegre.

De les hores al sorral, a aspirant a horticultora; donant vida a l’hort que ens nodreix dia a dia i em dóna un espai per a mi, de reflexió i de contacte amb la terra.

De les hores de jugar a cuinetes a buscar sempre una estona per cuinar; m’encanta veure créixer els pastissos al forn i que la casa faci olor de xocolata.

I així, tal com el meu nom indica, segueixo creixent i veient créixer cada dia amb les noves experiències que em brinden les famílies a les que acompanyo, en harmonia amb tot el que ens envolta i nodrint-me de tot el que està a favor de la vida.

Per suposat, la definició de mi mateixa que més m’agrada és la de “mare”. Mare de dia (i de nit!) de l’Alai (2011) i la Cel (2013) ells són el motor de tot això; els meus fills i els teus.

Jo sóc la responsable de CasAmiga, però no estic sola! Pel camí m’han acompanyat i m’acompanyen persones extraordinàries, tinc un gran equip amb mi! Des dels habitants de la casa, els integrants de la nostra família, amb qui conviuen els infants que venen, fins a totes aquelles persones que no veiem, però que en formen part.

 

 

Iaio Alberto: el meu pare, s’ocupa cada dia de cuidar i mantindre la casa en ordre i omple la cuina d’oloreta a menjar. A més, ens facilita encantat els beneficis de la relació entre generacions!

 

 

Edu: El papa Edu enlaira la nostra imaginació creant constantment nous elements amb els que interactuar.

 

 

Alai: nascut el 2011, és l’infant més gran de la casa, sempre atent a tot, us explicarà cada dia el que hem viscut a casa!

 

 

Cel: nascuda el 2013, la dolça Cel juga, juga i juga i ens fa jugar a tots!